Honlapkatalógus
Üdvözöllek, Vendég · RSS Szerda, 2018-12-19, 6:56 PM
Nyitólap » Honlapkatalógus » Otthon » Telek

Kertpont
http://www.kertpont.hu/ 2012-09-03, 8:07 PM
A Kertpont.hu kertészeti magazin és adatbázis 2001 szeptemberében indult útjára azzal a céllal, hogy a magyarországi kertkultúrát az interneten keresztül is megismertesse a nagyközönséggel. Célcsoportunk a kerttulajdonosok, a hétvégi kertek művelői, kertbarátok, növénykedvelők. Jelenleg mind a régi, mind az új portál elérhető, böngészhető, és mindkettő frissül.

Csak nálunk:
Hobbikertész klub online is a Kertpont szervezésében! Alapfokú gyógynövény, önellátó kiskert, virágkötő tanfolyam, gyümölcsfa metszési gyakorlatok.További információk itt!

A magazin hetente egy alkalommal jelentet meg új cikket. Rovat archívumából az eddig megjelent cikkek kikereshetők. Az új oldal keresőrendszere a magazin címében és leadjében található szavakra tud keresni.

Kerti tippek télen-nyáron a kerti naplóban! Heti egy alkalommal jelenik meg. Rovatvezető: Kovács László okl. kertészmérnök. A régi tippek egy éves gyűjteményét CD-n adjuk ki, amely tőlünk megvásárolható.

Receptek Receptgyűjteményünkben sok-sok egészséges összeállítást találhat!

Fórumunkban a kedvtelésből fórumozó szakembereken, kiművelt kertbarátokon kívül Dr. Némethy Zsuzsanna - Növénydoktor - válaszol a kérdésekre. Itt mindenki megkaphatja a megoldást ügyes-bajos problémáira, megismerkedhet hobbikertészekkel, információt cserélhet.

Ingyenes apróhirdetések feladására is van mód. A fórumokat csak regisztrált felhasználók vehetik igénybe.
Látogatók: 431 | Hozzáadta: georg47 | Helyezés: 0.0/0 | Tag-ek(kulcsszavak): Kertpont
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:
Ingyenes webtárhely uCoz
Copyright MyCorp © 2018