Honlapkatalógus
Üdvözöllek, Vendég · RSS Csütörtök, 2019-01-17, 5:11 AM
Nyitólap » Honlapkatalógus » Áruk és szolgáltatások » Internet-áruházak, internet-boltok

Eagle-Comp
http://www.eaglecomp.hu/ 2012-09-04, 7:27 PMCégünk (Eagle-Comp Számítástechnikai Betéti Társaság néven) 1992. december 1-én alakult programozó és programozó-matematikus bel- és kültagok összefogásával.
2002. május 14-i dátummal Korlátolt Felelősségű Társasággá alakultunk át. Cégünk 100%-ban magyar magánszemélyek tulajdonában áll.


Küldetés

Célunk, hogy magas színvonalú és könnyen átlátható megoldásokat kínáljunk mindazokra az informatikai kihívásokra, melyekkel napjainkban egy kis- vagy középvállalatnak szembe kell néznie. A megrendelőnek csak az igényeit kell pontosan megfogalmaznia, az optimális megoldás kidolgozása a mi feladatunk.


Szolgáltatásaink

Kezdetben elsősorban szoftverfejlesztéssel, -üzemeltetéssel és informatikai tanácsadással foglalkoztunk. Munkánk során azt tapasztaltuk, hogy ügyfeleink többségének komplex informatikai szolgáltatásra van szüksége, ezért tevékenységi körünket az évek folyamán jelentősen kibővítettük.


Szolgáltatási palettánkat igyekeztünk úgy kialakítani, hogy meglévő és leendő partnereinknek teljes körű (hardver, szoftver, adatbázis-kezelési, hálózati és internetes) segítséget nyújthassunk, valamint szaktanácsadással is javítsuk ügyfeleink üzletvitelét. Nagy hangsúlyt helyezünk javasolt megoldásaink szakszerű kivitelezésére és ezek folyamatos, magas színvonalú üzemeltetésére, fejlesztésére.


Fejlesztéseinket évek óta a rohamosan teret hódító internetes platformra összpontosítjuk. Foglalkozunk céges weboldalak, e-boltok, bannerek és egyéb internetes megoldások fejlesztésével. 2001-ben beüzemeltünk egy akkor nagy kapacitású és magas rendelkezésre állású webszervert. Ezt 2006-ban egy újabb "erőműre" cseréltük, melyen - akkor még szinte egyedülállóan a régióban - több virtuálgép fut. Elmondhatjuk, hogy a legextrémebb igényeket is ki tudjuk - és igyekszünk is - kielégíteni. Szerverünkön a saját fejlesztéseinken kívül, már több mint száz domain és több száz e-mail cím található.


Vállaljuk relációs adatbáziskezelők (RDBMS - Oracle, MS SQL Server, Informix, Ingres, Teradata) adatbázis adminisztrátori, rendszerintegrációs, fejlesztési és konzultációs feladatainak elvégzését is. Munkatársaink magasan képzett, vizsgázott (OCP, MCP), nagy gyakorlati tapasztalattal rendelkező szakemberek. Ennek köszönhetően megbízóink közé tartoznak az üzleti világ és az állami szektor prominens cégei, intézményei.


Ügyfeleink professzionális és minél teljeskörűbb kiszolgálását célozza az a törekvésünk, hogy azokon a szakterületeken, amelyekben nincs megfelelő tudású szakemberünk cégen belül, magasan képzett
Látogatók: 254 | Hozzáadta: georg47 | Helyezés: 0.0/0 | Tag-ek(kulcsszavak): Eagle-Comp
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:
Ingyenes webtárhely uCoz
Copyright MyCorp © 2019